yeni denge 574 için ürünler (3)

Soya Proteini Konsantresi VEGACON® 70, Soya Proteini Konsantresi, Soya Proteini

Soya Proteini Konsantresi VEGACON® 70, Soya Proteini Konsantresi, Soya Proteini

Soja Proteini Konsantresi VEGACON 70, genetiği değiştirilmemiş soya fasulyelerinden (NON-GMO) üretilmiş tam değerli bir soya proteini. Özel bir işlemle sindirilemeyen karbonhidratlar çıkarılmaktadır. VEGACON 70, yüksek protein içeriğine sahiptir ve protein sindirimini destekler. VEGACON 70, et ve sosis ürünleri, makarnalar, vejetaryen hazır yemekler, soslar ve bebek mamalarında kullanılmaktadır. Diyet gıdaları ve diyet shake'lerinde protein zenginleştirmesi için tercih edilmektedir. VEGACON 70, emülsifiye eder, stabilize eder ve yüksek yağ bağlama kapasitesi ile öne çıkar. Yapıyı iyileştirir, raf ömrünü uzatır ve gıdaların proteinle zenginleştirilmesi için uygundur.
NMC - NOMAPACK ®

NMC - NOMAPACK ®

nmc NOMAPACK®'ın ambalaj çözümleri, her türlü kenar ve köşe için mükemmel koruma sağlar. Geniş ürün yelpazesi, farklı odak noktalarına sahip yedi ürün serisinden oluşmaktadır – neredeyse her ambalaj ihtiyacı için uygun bir köpük profili bulmak mümkündür! NOMAPACK® Köpük Profillerinin Avantajları Farklı profiller ve boyutlar için devasa bir seçim Mekanik etkilere, nem ve sıcaklık dalgalanmalarına karşı güçlü koruma Çevre dostu malzemeden üretilmiştir, %100 geri dönüştürülebilir Kir tutmayan ve yıkanabilir olması nedeniyle son derece hijyenik Darbelere, aşınmaya ve sürtünmeye karşı dayanıklı İstenilen uzunluğa kolayca kesilebilir Hafif yapısı sayesinde daha düşük maliyetler ve taşıma sırasında daha az CO2 emisyonu
Yağı alınmış Soya Lesitini LECIFINE 100

Yağı alınmış Soya Lesitini LECIFINE 100

Yağsız Soya Lesitini LECIFINE 100, genetiği değiştirilmemiş soya fasulyelerinden (NON-GMO) üretilmiş yağsız bir soya lesitinidir. LECIFINE 100, ince hamur işleri, kurabiyeler, waffle'lar, anında ürünler, kakao tozu ve maya hamuru hazır unları için kullanılır. LECIFINE 100, yağ dağılımını iyileştirir ve eşit bir kızartma sağlar. Ayrıca, daha ince bir kırıntı oluşturur, tazelik süresini uzatır ve hamur işlerinin hacmini artırır. LECIFINE 100, yüksek fosfolipid içeriğine sahip olup, hamuru daha kolay işlenebilir ve daha yumuşak hale getiren doğal bir emülsifikatördür.